Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Нудота - Жан Поль Сартр». Всі аудіокниги жанра "Зарубіжна література / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
10
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Нудота
  • Автор Жан Поль Сартр
  • Тривалість 10:54:17
  • Дата публікації: 6 січень 2024

Анотація до аудіокниги

Роман «Нудота» - один з перших класичних художніх зразків екзистенціалізму у французькій літературі. Сартр зосереджується на емоціях, уяві та природі особистості, показує свою глибинну відразу до буржуазного суспільства. Життя володіє по-сартрівськи принциповою "відкритістю" і потребує певної завершеності. Антуан Рокантен, герой роману , який нічого не писав, окрім історичних нарисів і щоденника у фіналі роману вирішив написати книжку, створити роман: "Так. Книжку. Спочатку, звісно буде нудна, втомлива праця, яка не увільнить мене ні від існування, ні од відчуття, що я існую. Але настане така мить, коли книжку буде завершено, все буде позаду, і тоді трохи ясного світла проллється на моє минуле. І, може, в цьому світлі я дивитимусь на своє життя без відрази й огиди… і в минулому -- лише в минулому -- я прийму себе як блудного сина".
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Нудота - Жан Поль Сартр! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!