Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Виднокіл (фрагмент) - Вєслав Мишлівський». Всі аудіокниги жанра "Зарубіжна література / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
3
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Виднокіл (фрагмент)
  • Автор Вєслав Мишлівський
  • Тривалість 00:32:21
  • Дата публікації: 9 січень 2024

Анотація до аудіокниги

Цей роман Вєслава Мишлівського є одним із найбільших здобутків польської літератури ХХ століття.

Ліричний герой і заразом оповідач "Видноколу" згадує свої дитинство і юність, що припали на час другої світової війни, а також початок дорослості у період сталінізму. Його оповідь починається з опису старої фотографії, на якій він зображений малим хлопцем і яка є вихідним пунктом для хвилі спогадів про молоді літа, проведені в селі.

Поступово разом із першим досвідом кохання, мук, осягнення правди про людей з оточення головного героя відкривається нам дедалі ширший виднокіл його життя. Спогади снуються, переплітаються, віддаляються і повертаються, окремі постаті будуються з фрагментарних ракурсів, відтворених у багатьох епізодах, що з'являються упродовж роману. Зі скарбниці пам'яті оповідача з'являються несподівані події і предмети, довкола яких відтворюються цілі історії.

Ютуб канал Характерника
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Виднокіл (фрагмент) - Вєслав Мишлівський! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!