Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Нейромант - Вільям Ґібсон». Всі аудіокниги жанра "Зарубіжна література / Роман / Фантастика" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
40
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Нейромант
  • Автор Вільям Ґібсон
  • Тривалість 11:53:43
  • Дата публікації: 27 січень 2024

Анотація до аудіокниги

Біблія кіберпанку.
Книга, що сформувала канони цього жанру і без якої не відбулося б безлічі інших літературних творів, фільмів (як-от "Матриця") та комп'ютерних ігор.

Хакер Кейс, "кіберковбой" Матриці, один із найкращих у своєму фаху в Агломератах, допустився класичної помилки, наважившись обдурити своїх наймачів. За це йому в кров було введено мікотоксин, котрий ув'язнював його у власному тілі, не даючи змоги підключатися до Матриці. Кейс безуспішно намагався вилікуватися, у відчаї загрузаючи в саме болото суспільства, поки одного чудового дня на нього не вийшла загадкова могутня група із незрозумілими намірами, котра розраховувала на його послуги, - взамін обіцяючи вилікувати...

"Нейромант" був дебютною і неймовірно проривною книгою Вільяма Ґібсона, за яку автора нагороджено потрійною короною у вигляді найпрестижніших премій для творів з галузі фантастики - Г'юґо, Неб'юли та Філіпа К. Діка.

Увага! Аудіокнига містить нецензурну лексику та сцени насильства.

Ютуб канал Характерника
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Нейромант - Вільям Ґібсон! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!