Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Алхімік - Пауло Коельйо». Всі аудіокниги жанра "Зарубіжна література / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
54
переглядів
2
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Алхімік
  • Автор Пауло Коельйо
  • Тривалість 03:45:00
  • Дата публікації: 28 січень 2024

Анотація до аудіокниги

Найвідоміший роман бразильського письменника Пауло Коельйо "Алхімік" відкриває ті двері нашої душі, про існування яких ми часом хотіли б забути. Прирікає мріяти, йти за власним призначенням, ризикувати, відкриватися назустріч світові та повертатися достатньо сміливим, щоб долати будь-які перешкоди. Казковий, алегоричний роман про мандрівку андалузійського пастуха, про таємне знання, про правду в її двох іпостасях.

Ютуб канал Характерника
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Алхімік - Пауло Коельйо! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Angela
Angela
28 січня 2024 13:46

Оповідач не має потрібного виразу читання... в реченні не поєднує фрази в реченні.   Газети, журнали, новини, хроніки, але не художні оповідання. Вирівняти голос, а не співати окремо кожне речення як на сопілці. Дуже старанно але не доречно зовсім. 

NOVYTSKA NINA
NOVYTSKA NINA
2 лютого 2024 08:59

Зрозуміло для наших заробітчан з України. Слухала як проповідь священника. Дякую. В душі залишився смуток і шкода за втраченим роками. Але зараз ще важчі випробування. Боже, дай сили витримати і не втратити надію.