Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Переслідуваний (Людина, що біжить) - Стівен Кінг». Всі аудіокниги жанра "Зарубіжна література / Детектив / Фантастика" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
110
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Переслідуваний (Людина, що біжить)
  • Автор Стівен Кінг
  • Тривалість 07:53:54
  • Дата публікації: 15 лютий 2024

Анотація до аудіокниги

У 1977—1984 рр. Стівен Кінг опублікував п'ять романів під псевдонімом Річард Бечмен, що згодом вийшли окремим великим томом. До них належить і, певно, вже знайомий декому по однойменній екранізації із уславленим Арнольдом Шварцнеггером у головній ролі, роман «Переслідуваний» (інша назва «Людина, що біжить»), що його ми пропонуємо увазі читача.

Як і в багатьох інших творах письменника, тут тісно переплітаються вигадка і реальність, фантастика і детектив, мораль і політика.

А все разом становить досить похмурий погляд у не таке вже й далеке майбутнє, і читач, безперечно, не раз завважить виразний перегук порушуваних автором гострих моральних, соціальних, екологічних та інших проблем і з нашою сьогоденною дійсністю.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Переслідуваний (Людина, що біжить) - Стівен Кінг! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!