Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «- Джоан Роулінг». Всі аудіокниги жанра "Зарубіжна література / Пригоди / Фентезі / Дитяча література" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
339
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

    [xfgiven_author]
  • Автор Джоан Роулінг
  • Тривалість 11:42:13
  • Дата публікації: 16 березень 2024

Анотація до аудіокниги

Перша книга про знаменитого маленького чарівника Гаррі Поттера. Читачі познайомляться із непривітною родиною Дурслів, єдиними родичами та опікунами Гаррі, із його товаришами по школі Гоґвортс, зі славними чарівниками-вчителями головної школи чарівників, із лютим ворогом Гаррі, а також дізнаються, як вдалося Гаррі потрапити до школи чарівників, незважаючи на підступні плани Дурслів, про незвичайну сумну історію життя Поттерів, про небезпечні пригоди маленького чарівника зі шрамом на чолі в перший рік навчання та його боротьбу із найсильнішим злим чарівником Волдемортом, який вирішив викрасти філософський камінь Ніколаса Фламеля, отримати безсмертя і вбити малого Поттера. Чи зможе Гаррі та його друзі – маленькі чарівники із першого класу - зруйнувати плани могутнього Волдеморта?
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу - Джоан Роулінг! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!