Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Селефаїс - Говард Лавкрафт». Всі аудіокниги жанра "Зарубіжна література / Повісті й оповідання / Фантастика" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
28
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Селефаїс
  • Автор Говард Лавкрафт
  • Тривалість 00:28:02
  • Дата публікації: 18 березень 2024

Анотація до аудіокниги

Говард Лавкрафт - американський письменник та журналіст, що писав в жанрах жахів, містики, поєднуючи їх в оригінальному стилі. Засновник міфів Ктулху. За життя Лавкрафта його твори не користувалися великою популярністю, однак після його смерті вони зробили помітний вплив на формування сучасної нам масової культури. Його творчість настільки унікальна, що твори Лавкрафта виділяються в окремий піджанр - так звані Лавкрафтові жахи.

«Селефаїс» є одним з ключових творів Циклу Снів Говарда Лавкрафта. За спогадами автора, написати оповідання його спонукав сон, де він літав над містом. Написане у 1920 й опубліковане у 1922 році. Українською перекладено Іриною Храмченко у 2010 році.

Ютуб канал Характерника
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Селефаїс - Говард Лавкрафт! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!