Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Етюд у багряних тонах - Артур Конан Дойл». Всі аудіокниги жанра "Зарубіжна література / Детектив" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
68
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Етюд у багряних тонах
  • Автор Артур Конан Дойл
  • Тривалість 06:14:20
  • Дата публікації: 20 квітень 2024

Анотація до аудіокниги

У порожньому будинку виявлено труп, як з'ясувалося — людини на ім'я Енох Дреббер. Причина смерті — отрута. У кишенях мерця знайшлася телеграма "Дж. Х. в Європі ".

На місці злочину кров'ю на стіні написано «RACHE» (нім. «помста»). Там же знайшлися упаковки від двох пігулок, одна з яких безсумнівно і вбила Дреббера, також обручка.

Експеримент, поставлений Холмсом на помираючому собаці, показав, що одна з пігулок нешкідлива, а друга — смертельно отруйна. Тобто вбивця надавав рівні шанси собі і загиблому.

Холмс виходить на секретаря загиблого Стенджерсона, і збирається завдати йому візит, але тут з'ясовується, що той убитий: зарізаний у своєму номері в готелі. У номері виявилися точно такі ж пігулки.

Всі книги серії «Людина з Бейкер-стріт»:

Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Етюд у багряних тонах - Артур Конан Дойл! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!