Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Щоб не загубитися у місті - Патрік Модіано». Всі аудіокниги жанра "Зарубіжна література / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
26
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Щоб не загубитися у місті
  • Автор Патрік Модіано
  • Тривалість 03:28:59
  • Дата публікації: 21 травень 2024

Анотація до аудіокниги

Патрік Модіано посідає досить поважне місце в сучасній французькій літературі, автор тридцяти романів, лауреат багатьох літературних премій, серед яких Гонкурівська і Нобелівська.

Це книга-спогад, книга-пам’ять, книга, де проза так нагадує поезію. Оповідь ведеться від імені чоловіка похилого віку, який намагається в просторах своєї пам’яті віднайти деталі зі свого дитинства та молодості. Пам’ять людська така мінлива, насправді. Здається, що деякі події і деталі ми пам’ятатимемо вічно, та минає час і ми маємо докласти значних зусиль, щоб принаймні відтворити “плівку” спогадів.
Не чекайте, що знайдете тут якісь відповіді і розв’язки, це просто спогади про життя, коли певні деталі стають зрозумілими лише через десятиліття прожитого і пережитого.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Щоб не загубитися у місті - Патрік Модіано! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!