Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Поліанна - Елеонор Портер». Всі аудіокниги жанра "Зарубіжна література / Дитяча література / Сучасна проза" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
16
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Поліанна
  • Автор Елеонор Портер
  • Тривалість 05:59:01
  • Дата публікації: 17 липень 2024

Анотація до аудіокниги

Це захоплива розповідь про 12ти річну чарівну дівчинку, з появою якої змінилося життя в спокійному провінційному містечку. Це маленьке дівчисько завдяки своїй доброті, безпосередності, життєрадісності та енергійності зуміла розтопити черстві серця людей, приречених на сіре та безпросвітне існування.

За мотивами цього роману знято багато серіалів та кілька повнометражних фільмів. Секрет популярності цього роману полягає у принадливості образу Полліанни – сонячної дівчинки, «дівчинки-радості».
Ця аудіокнига українською мовою створювалась для того, щоб одна маленька дівчинка могла чути ГОЛОС МАМИ й тоді, коли її немає поруч. Можливо, вона стане у пригоді й іншим непосидючим батькам.

Дівчинка Поліанна допоможе діткам стати незламними оптимістами.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Поліанна - Елеонор Портер! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!