Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Знайти слова - Марі Кардиналь». Всі аудіокниги жанра "Зарубіжна література / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
39
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Знайти слова
  • Автор Марі Кардиналь
  • Тривалість 09:27:00
  • Дата публікації: 21 липень 2024

Анотація до аудіокниги

Одна з найвідоміших книг Марі Кардиналь - написана на основі її власного досвіду в психоаналізі. Зображено той період і ті умови, що призвели автора до психічної нестабільності, а потім до поступового одужання.

Сюжет обертається навколо жінки, яка переживає емоційний зрив, породжений її відносинами з матір'ю. Героїня проходить тривалий курс психоаналізу. Поступово вона розуміє, що була не в змозі впоратися з жорсткими рамками кодексу поведінки патріархальної системи, що регулюють її життя з дитинства. За допомогою терапії і шляхом викладення в письмовому вигляді всіх своїх емоцій і переживань оповідачка починає розплутувати хаос в своєму минулому і отримує можливість «переписати» своє життя.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Знайти слова - Марі Кардиналь! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!