Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Іван Семесюк - Еволюція або смерть. Пригоди павіана Томаса - Іван Семесюк». Всі аудіокниги жанра "Проза / сучасна література" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
8
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Іван Семесюк - Еволюція або смерть. Пригоди павіана Томаса
  • Автор Іван Семесюк
  • Тривалість 04:00:07
  • Дата публікації: 26 липень 2024

Анотація до аудіокниги

Поїзд їде на Київ, а головний персонаж люта мавпа з кульком — засинає в тамбурі плацкартного вагону. Цієї самої миті у тамбур влучає небесна блискавка, і персонаж прокидається посеред лісової галявини на планеті Бабуїн у системі Агро Центавра. Там, після співбесіди, його луплять по голові старовинним фоліантом в шкіряній палітурці, він вирубається і оклигує вже в нетрях цієї книжки, з якої має вибратися. Книжка насичена ідіотськими історіями про дегенератів, селюків і духовних вчителів, а персонаж, аби видертися на волю, має взяти участь в кожній з цих історій. Історії подані у вигляді лекцій, написаних у жанрі агромістичного реалізму.
В оформленні книги використано художні роботи Івана
Семесюка.

Видавництво “Люта справа”, Київ, 2015

Увага! У книзі присутня ненормативна лексика. Бажане вікове обмеження — 18+.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Іван Семесюк - Еволюція або смерть. Пригоди павіана Томаса - Іван Семесюк! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!