Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Культурна індустрія. Просвіта як спосіб обману мас - Теодор Адорно». Всі аудіокниги жанра "Світова література / Саморозвиток / Книга за 30 хвилин" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
21
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Культурна індустрія. Просвіта як спосіб обману мас
  • Автор Теодор Адорно
  • Тривалість 00:16:37
  • Дата публікації: 1 серпень 2024

Анотація до аудіокниги

У цьому аудіокомпендіумі ми розглядаємо критичний погляд на культурну індустрію, який висвітлює її здатність перетворювати мистецтво на товар для споживання. Автор, відомий філософ Теодор Арно аналізує, як індустрія змінює сутність мистецтва, зводячи його до рівня повсякденного споживання та втрачаючи його первісну цінність. Він стверджує, що культурна індустрія не тільки знищує автентичне мистецтво, але й водночас відтворює його у спотвореній формі, що відповідає її комерційним інтересам. Цей компендіум дозволяє глибше зрозуміти, як культурна індустрія впливає на наше сприйняття мистецтва та як вона використовує мистецькі твори для створення ілюзії різноманітності, при цьому підміняючи справжню творчість на комерційно вигідні продукти.

Ютуб канал диктора


Подякувати диктору за озвучку:
PayPal: [email protected]
Приват: 5363542018454976
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Культурна індустрія. Просвіта як спосіб обману мас - Теодор Адорно! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!