Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Монах, який продав свій Феррарі - Робін Шарма». Всі аудіокниги жанра "Світова література / Саморозвиток" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
43
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Монах, який продав свій Феррарі
  • Автор Робін Шарма
  • Тривалість 06:22:40
  • Дата публікації: 3 жовтень 2024

Анотація до аудіокниги

У книжці Робіна Шарми, яка у багатьох країнах світу стала справжнім бестселером, викладено незвичайну історію Джуліана Ментла — адвоката-мільйонера, на долю якого випало пережити сильну духовну кризу. Проте занурення у давню тибетську культуру змінює його життя. Джуліан відкриває для себе мудрі й разом з тим дієві практичні знання, що допомагають впоратись із власними проблемами, знайти вихід із здавалось би безвихідного становища, здійснити переоцінку загальнолюдських та особистих цінностей.Разом із головним героєм ви дізнаєтеся, як навчитися жити сьогоденням, яке значення для побудови взаємовідносин має довіра, пізнаєте переваги позитивного мислення, розвинете прагнення жити, спираючись на власне покликання. А найголовніше — ви зрозумієте, чому найпростіші філософські постулати водночас є фундаментальними.

Ютуб канал диктора


Допомогти каналу на випуск новоЇ книги:
МоноБанка
Моно: 4441111130452745
Приват: 5363542326370963 Ігор С.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Монах, який продав свій Феррарі - Робін Шарма! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!