Користувачі
5
1 голос
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Від тата - Петро Рух». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Повісті й оповідання" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
33
переглядів
1
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Від тата
  • Автор Петро Рух
  • Тривалість 00:11:46
  • Дата публікації: 7 серпень 2024

Анотація до аудіокниги

Петро Рух - український письменник, військовий ЗСУ. В окопах на бойових позиціях Донецької області написав романтичну, філософську збірку "Окопні оповіданнячка", які можна безкоштовно читати на сайті автора
Оповідання начитані автором в умовах бойових чергувань на кордоні з московією цього літа (2024р.)

"З раннього дитинства та аж до дев'ятого класу я щовечора прохав тата розповісти мені перед сном якусь казку або історію. І тато завжди розповідав. Звідки він знав стільки казок та історій, щоб впродовж кількох тисяч вечорів йому завжди було що мені розповісти? Просто, знаючи, що я щовечора чекаю від нього казку або історію, у вільний час тато готувався до цього. Це давно вже стало його хобі.
Цю історію він розповів мені, коли мені було чотирнадцять..."

Ютуб канал диктора


Слухайте онлайн
1 голос
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Від тата - Петро Рух! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Кримець.
Кримець.
10 серпня 2024 18:07

Слава Ісусу Христу!  Доброго здоров'я і Божого захисту  Вам,  Вашим рідним і Побратимам, шановний пане Петро. Дякую  за Ваші спогади, які втілились у цікаве оповідання. Ваш Тато - мудра і любляча людина, який зміг виховати гідного Чоловіка, як Ви.  Це важко осягнути людським розумом, але наш Небесний Батько любить своїх дітей більш досконалою любов'ю. Його любов, мудрість і сила перевершує людську любов, людську силу і мудрість. Тому спроби пояснити Божі таємниці і дива, про які йдеться у Святому Письмі по людськи, навіть якщо це виглядає цілком логічним і має найкращі наміри, так і залишаються тільки спробами. Вірне пояснення є простим, як будь яка Істина. Але його неможливо сприйняти без впливу того самого Святого Духа, який зробив плідною Марію і заспокоїв Йосипа. Ще раз дякую за Вашу жертовну працю. Привіт і найкращі побажання з т.о. Криму. Все буде Україна. З щирою повагою.