Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Сендвіч із шинкою - Чарльз Буковскі». Всі аудіокниги жанра "Зарубіжна література / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
69
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Сендвіч із шинкою
  • Автор Чарльз Буковскі
  • Тривалість 11:59:45
  • Дата публікації: 18 червень 2024

Анотація до аудіокниги

Автобіографічний роман "Сендвіч із шинкою", американського поета, романіста, новеліста польсько-німецького походження Генрі Чарлза Буковскі.

Свого головного героя-власного прототипа автор назвав Генрі Чинаскі. Без прикрас і художнього забарвлення, історія розпочинається з найперших дитячих спогадів, подій у важких 30-х роках. Читач побачить і його невеселе дитинство в Німеччині, і прищаві шкільні роки, і перші відкриття юності - алкоголь, жінок і збірку творів Д. Г. Лоуренса в Публічній бібліотеці Лос-Анджелеса. "Сендвіч із шинкою" - це брутальний і водночас кумедний портрет чужака, чиє змужніння припало на розпачливі роки Великої депресії.

Присутня ненормативна лексика. Вікове обмеження 18+
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Сендвіч із шинкою - Чарльз Буковскі! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!